Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα αποτελεί ένα σύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών μεταπτυχιακό. Μου παρέχει εξειδικευμένες και αναβαθμισμένες γνώσεις και δυνατότητα να έχω μια πλήρη, ολοκληρωμένη και ζωντανή εικόνα της Διοίκησης Οικονομικών Μονάδων. Αποτελεί μια άριστη επιλογή πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο, δεδομένου ότι δεν περιορίζεται στην παροχή θεωρητικών γνώσεων αλλά αναδεικνύει την διασύνδεση αυτών με την πράξη. Οι καθηγητές είναι άριστα καταρτισμένοι, προσηνείς και συνεργάσιμοι. Αξιοσημείωτη είναι επίσης και η οργάνωσή του, η οποία ξεπερνά κάθε προσδοκία.


Σταυρούλα Αγγελοπούλου

Από τη μέχρι τώρα φοίτησή μου οι εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές. Είναι ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα, όπου πρέπει να αφιερώσεις πολύ χρόνο σε μελέτη, αλλά η εκμάθηση και το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει. Θεωρώ ότι είναι αντάξιο των διεθνών προκλήσεων και του κύρους του ΕΚΠΑ. Οι καθηγητές εξαιρετικοί, τα συγγράμματα πολύ καλά και εξαιρετική και η γραμματειακή υποστήριξη του UoA ΜΒΑ.


B.K.

Το μεταπτυχιακό είναι απολυτά στοχευμένο στις παραδόσεις του, κοντά στο μεταπτυχιακό φοιτητή με σεβασμό στη καθημερινότητά του. Είναι απαιτητικό, με μεγάλο εύρος ύλης και έμπειρους καθηγητές, δίδοντας όμως πάντα σαφείς κατευθύνσεις. Χρειάζεται βέβαια πρόγραμμα και συνεχής προσπάθεια. Είναι ένα μικρός μαραθώνιος με το κύρος του ΕΚΠΑ χωρίς απαγορευτικό και αλαζονικό κόστος.


Ανδρέας Γαλαζούλας

Ξεκίνησα το πρόγραμμα με σκοπό να αποκτήσω ένα επιπλέον προσόν, για να μπορώ να ανταποκριθώ στην απαιτητική αγορά εργασίας. Μέσα από την συγγραφή των γραπτών εργασιών και την παρουσία στις ΟΣΣ, τη διδαχή και τη μετάδοση γνώσεων από έμπειρους και συχνά απαιτητικούς καθηγητές, έμαθα και ανέπτυξα ικανότητες και δεξιότητες που με βοηθούν σημαντικά. Πλησιάζοντας προς το τέλος του προγράμματος, έχοντας ολοκληρώσει σχεδόν όλες τις Θεματικές Ενότητες, εμπρόθεσμα, θεωρώ πως το πρόγραμμα είναι μεν απαιτητικό, αλλά με "ταξίδεψε" ευχάριστα στην επιμόρφωση, διευρύνοντας το γνωστικό υπόβαθρο με παράλληλη ενδυνάμωση των ήδη υπαρχόντων γνωστικών μου εμπειριών.


Ε.Ι.Φ.

Σε ένα πραγματικά ανταγωνιστικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον στον χώρο της υγείας, το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό έρχεται πραγματικά να απαντήσει μέσω της εξειδικευμένης γνώσης που προσδίδει στις ολοένα αυξανόμενες προκλήσεις. Η μέχρι τώρα εμπειρία μου από το συγκεκριμένο πρόγραμμα μου επιτρέπει να εμβαθύνω την γνώση μου στο οικονομικό πεδίο και να το προσαρμόσω στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς. Οι εισηγητές είναι εξαιρετικά καταρτισμένοι εστιάζοντας στα κατάλληλα σημεία προσδίδοντας προστιθέμενη αξία στο εν λόγω πρόγραμμα. Είμαι πραγματικά πολύ ικανοποιημένος!


Βασίλειος Αντωνόπουλος

Η ευελιξία του ωραρίου σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο σπουδών και γνώσεων που προσφέρει το πρόγραμμα, το καθιστούν για εμένα σε ένα από τα καλύτερα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών για στελέχη που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν τα κατάλληλα εφόδια για την ταυτόχρονη επαγγελματική εξέλιξη τους.


Διονύσης Καλογερόπουλος

Με την περάτωση των μεταπτυχιακών σπουδών μου, αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός που παρακολούθησα ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα, αλλά συγχρόνως τόσο υψηλού ακαδημαϊκού επιπέδου και συνάντησα καθηγητές με πολύ υψηλό επιστημονικό υπόβαθρο. Αποτέλεσε την καλύτερη εμπειρία στην ζωή μου, διότι απέκτησα σημαντικές γνώσεις σε οικονομικό επίπεδο και με έκανε πολύ καλύτερο άνθρωπο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.


Α.Χ. (απόφοιτος, 2018)

Η αποκόμιση που έχω από το μεταπτυχιακό είναι πολλή θετική. Μέσα από το μεταπτυχιακό κατάφερα να αποκτήσω γνώσεις που έχουν άμεση εφαρμογή στο κόσμο των επιχειρήσεων. Τόσο οι καθηγητές όσο και τα βιβλία βοήθησαν προς αυτή τη κατεύθυνση. Σίγουρα το συστήνω ανεπιφύλακτα!


Αχιλλέας Μπαντίκος

Από την έως τώρα φοίτησή μου στο πρόγραμμα έχω αποκομίσει σημαντικές γνώσεις, οι οποίες πρόκειται να με βοηθήσουν στη μετέπειτα εργασιακή μου πορεία. Σε αυτό, φυσικά, έχουν συνεισφέρει οι εξαιρετικοί εισηγητές των μαθημάτων που έχω παρακολουθήσει έως τώρα. Πρόκειται για ένα αξιόλογο πρόγραμμα, το οποίο προσφέρει πολλές επαγγελματικές δυνατότητες.


Σωτηρία Κοτταρά

I am going through the second semester in this full-time 2-year Post-graduation degree, and I am in the position to say that this Master is a Must-do for those who seek for broader-spectrum knowledge. Knowledge translates to power and power is giving choices to ourselves (and further to our families). The teaching Staff is really eager to transfer whatever is hidden in their minds. Statistics may not have been my strongest point but Strategics, Health Technology Assessment, Superior Accounting , Macroeconomics, Social Epidemiology and several other subjects were reached by studying and writing English and Hellenic references. As this Degree has proven to be very demanding upon the study hours to perform the basics on the examination dates, I strongly recommend it for the young at heart who have been joyed by the challenge to achieve the outmost of their abilities! I will close with Whitehead’s saying: “There is urgency in coming to see the world as a web of interrelated processes of which we are integral parts, so that all of our choices and actions have consequences for the world around us”. Enjoy this journey!


Πάνος Καίσαρης

Από την έως τώρα φοίτησή μου στο πρόγραμμα σπουδών, αποκόμισα, με εύληπτο τρόπο από τους διδάσκοντες, χρήσιμες γνώσεις και εξειδικευμένες προσεγγίσεις σε θέματα που άπτονται της διαχρονικής διεθνούς και εγχώριας υγειονομικής πολιτικής, οι οποίες, μέσω της μελέτης τους, αποκαλύπτουν τον πυρήνα των παρατηρουμένων δυσαρμονιών στον υγειονομικό τομέα αποσαφηνίζουν τα βαθύτερα αίτια και εστιάζουν σε ενδιαφέρουσες προτάσεις για την αντιμετώπισή τους.


Ισίδωρος Μέντης

Όταν εργάζεσαι στις Οικονομικές Υπηρεσίες του μεγαλύτερου ασφαλιστικού Ταμείου της Ελλάδας, είναι σημαντικό να συμπληρώσεις το ακαδημαϊκό σου υπόβαθρο με πρακτική και θεωρητική γνώση για το πώς μέσω της Λογιστικής απεικονίζεται η οικονομική κατάσταση του φορέα και πως αυτή συμβάλλει για τη λήψη σημαντικών οικονομικών αποφάσεων. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΒΑ-Λογιστική γεφύρωσε τις γνώσεις μου, τις δεξιότητες μου και την εμπειρία μου και με βοήθησε να αποκτήσω ένα εξαιρετικό υπόβαθρο οικονομικών και λογιστικών γνώσεων με την συμβολή αφενός των καθηγητών και αφετέρου της προσεκτικά επιλεγμένης βιβλιογραφίας. Εν κατακλείδι, το συγκεκριμένο ευρύ πρόγραμμα σπουδών και οι ευκαιρίες μάθησης που μου προσφέρθηκαν, μου έδωσαν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία.


Φωτεινή Σπανού (απόφοιτη, 2018)

Έχοντας υπόβαθρο χρηματοοικονομικών σπουδών στην ΑΣΟΕΕ, είχα εξοικείωση με το αντικείμενο, αλλά το ΜΒΑ-Λογιστική έχοντας πολύ ανεβασμένο επίπεδο μπορεί άνετα να συναγωνιστεί τα καλύτερα μεταπτυχιακά της Ευρώπης. Θεωρώ πως το επίπεδο των καθηγητών είναι εξαιρετικό και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην συνέχιση της καριέρας μου σε εταιρεία ορκωτών λογιστών.


B.T.

Από τη φοίτησή μου στο πρόγραμμα αποκόμισα όχι μόνο τις απαραίτητες γνώσεις για την οικονομική επιστήμη, αλλά και την εμπειρία να ανταπεξέρχομαι στα καθημερινά προβλήματα των σημερινών επιχειρήσεων.


Δημήτρης Ράλλης