Εκδήλωση του «UoA MBA» για την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων UoA MBA του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών οργάνωσε εκδήλωση για την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, την Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18.30, στη Αίθουσα Άλκη Αργυριάδη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30, Προπύλαια).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είχε ως εξής:

Προσφώνηση από τον Διευθυντή του UoA MBA, καθηγητή Δημήτριο Βασιλείου.

Χαιρετισμοί από: τον π. Πρόεδρο του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και ακαδημαϊκό συντονιστή του UoA ΜΒΑ -Λογιστική, καθηγητή Νικόλαο Ηρειώτη καθώς και από τον ακαδημαϊκό συντονιστή του UoA ΜΒΑ - Υγεία, καθηγητή Ιωάννη Υφαντόπουλο

Απονομή "Βραβείου Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας UoA MBA" (Outstanding Teaching Award) για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 στον Δρ. Βασίλειο Ναούμ.

Ομιλία του Προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Δρ. Κωνσταντίνου Κόλλια, με τίτλο: «Οικονομικές εξελίξεις και προοπτικές της ελληνικής οικονομίας».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε Cocktail Buffet και ελεύθερος χρόνος για γνωριμία των φοιτητών και συζήτηση με τους διδάσκοντες.