Εκδήλωση του UoA MBA για την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

Εκδήλωση του UoA MBA για την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων» (UoA MBA) θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 19.00, εξ αποστάσεως, σε τηλεδιάσκεψη μέσω Microsoft Teams.

Η προσφώνηση θα γίνει από τον Διευθυντή του UoA MBA Καθηγητή Δημήτριο Βασιλείου. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο π. Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ και ακαδημαϊκός συντονιστής του UoA MBA – Λογιστική Καθηγητής Νικόλαος Ηρειώτης και ο Επίκουρος Καθηγητής Δημήτριος Μπάλιος (Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής).

Θα ακολουθήσει απονομή του UoA MBA Outstanding Teaching Award 2019-2020 και ομιλίες του Ακαδημαϊκού Συντονιστή του UoA MBA στην ειδίκευση

Οικονομικά της Υγείας και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας Καθηγητή Ιωάννη Υφαντόπουλου και του διδάσκοντα στο UoA MBA Δρ. Νικολάου Κοτσόπουλου, με τίτλο: «COVID 19: Οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις μιας πανδημίας».

Η διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι περίπου 70 λεπτά.

Οι μη συμμετέχοντες στο UoA MBA μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στον σύνδεσμο της εκδήλωσης αποστέλλοντας σχετικό e-mail στη διεύθυνση mba@econ.uoa.gr

Για την πρόσκληση της εκδήλωσης κάνετε κλικ εδώ.